Termeni și condiții

Transport

Livrarea produselor se face după validarea comenzii în funcție de greutate prin firme de curierat, prin Pallex la tot ce poate fi paletizat sau prin transport dedicat în cazul catităților mari.

ATENȚIE! Livrarea de popi, schele, panouri de cofraj, betoniere, aparate de mari dimensiuni trebuie discutată în prealabil.

De reținut că în această perioadă livrarea prin curier a crescut la 48 de ore la cei mai multi din ei.

Modalități de plată

Plata cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata către banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele [fortza].

Plata ramburs

Plătiți la livrare curierului când aveți coletul. În funcție de firma de curierat veți putea plăti numerar sau cu card.

Plata cu ordin de plată

După confirmarea telefonica primiți factura pe email și puteți face plata în cont. Marfa va fi trimisă prin metoda agreată după virarea banilor în contul nostru sau după ce ne expediați dovada de plată.

Livrare

Livrarea va fi efectuată doar după validarea comenzii de către operatorii noștri și în unele cazuri după virarea banilor în contul nostru. Ne străduim să livrăm (să plece de la noi) în aceeași zi dar pentru anumite produse acest lucru nu este posibil. De aceea luați în calcul 4 zile lucrătoare până veți primi produsele dacă e vorba de livrare la palet sau camion.

Transportul se calculează doar ulterior comenzii întrucât variația de tipologie de produs este mare. Coletele standard vor fi facturate la preturile curierilor dar exista expedieri care trebuiesc trimise cu Pall-Ex sau puse pe bursa de transport pentru cotație de preț.

Lucrăm în principal cu următorii curieri: Pallex, Dragon Star Curier, Cargus și Sameday

Prețurile estimative practicate sunt:

Colete Greutăți Pret  
Greutăți între [0 – 5] kg 27 lei plus TVA
Greutăți între [5.01 – 10] kg 40 lei plus TVA
Greutăți între [10.01 – 20] kg 50 lei plus TVA
Greutăți între [20.01 – 40] kg 65 lei plus TVA
Greutăți între [40.01 – 60] kg 80 lei plus TVA
Greutăți între [60.01 – 100] kg 140 lei plus TVA
Greutăți între [100.01 – 400) kg 250 lei plus TVA
Greutăți între [400.01 – 1400] kg 350 lei plus TVA

Returul produselor

Produsele pot fi returnate doar dacă sunt neconforme sau se observă erori umane cantitative sau calitative (alte produse decât cele comandate). Fiind destinate profesioniștilor și nu persoanelor fizice, acestea sunt calitative și foarte rar se pot detecta neconformități. Totuși, dacă este vreodată cazul de retur vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin pagina de contact și vom face toate demersurile necesare în acel caz excepțional.

Rambursarea banilor în caz de returnare de produse

  • Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnata pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.
  • Pentru celelalte situații OP sau ramburs sumele vor fi virată în contul iban specificat la solicitarea de rambursare in max 14 zile de la recepția produselor de către echipa Fortza
  • În cazul de retur suma virată în contul dumneavoastră va fi cea pe care ați achitat-o conform facturii (integral) dacă returul e din motive de neconformitate sau defect. În cazul returului din motive personale altele decât cele anterior menționate plata în contul dumneavoastra (rambursare) va fi pentru produsele returnate nu și pentru transport. Plata transportului returului către Fortza.Ro SRL va fi suportată de către client în acest caz.