Termeni și condiții

Transport

Livrarea produselor se face după validarea comenzii în funcție de greutate prin firme de curierat, prin Pallex la tot ce poate fi paletizat sau prin transport dedicat în cazul catităților mari.

ATENȚIE! Livrarea de popi, schele, panouri de cofraj, betoniere, aparate de mari dimensiuni trebuie discutată în prealabil.

De reținut că în această perioadă livrarea prin curier a crescut la 48 de ore la cei mai multi din ei.

Plată

Plata se va efectua după rimirea facturii proforme din partea departamentului de vânzare. Deoarece exista multe tipuri de marfă nu vom introduce plata cu cardul ci doar ramburs sau plata în cont prin ordin de plată.

Livrare

Livrarea va fi efectuată doar după validarea comenzii de către operatorii noștri și în unele cazuri după virarea banilor în contul nostru. Ne străduim să livrăm (să plece de la noi) în aceeași zi dar pentru anumite produse acest lucru nu este posibil. De aceea luați în calcul 4 zile lucrătoare până veți primi produsele.

Transportul se calculează doar ulterior comenzii întrucât variația de tipologie de produs este mare. Coletele standard vor fi facturate la preturile curierilor dar exista expedieri care trebuiesc trimise cu Pall-Ex sau puse pe bursa de transport pentru cotație de preț.

Returul produselor

Produsele pot fi returnate doar dacă sunt neconforme sau se observă erori umane cantitative sau calitative (alte produse decât cele comandate). Fiind destinate profesioniștilor și nu persoanelor fizice, acestea sunt calitative și foarte rar se pot detecta neconformități. Totuși, dacă este vreodată cazul de retur vă rugăn să ne contactați telefonic sau prin pagina de contact și vom face toate demersurile necesare înb acel caz excepțional.